Nu vill fler dricka te på jobbet


Allt fler väljer att dricka te på jobbet. Det är bra att ha i åtanke inför möten och konferenser så att ni kan erbjuda alla deltagare något varmt och gott att dricka.

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Vårt sortiment
  4. Te
Te en dryck med hälsosamma egenskaper

Hälsosamma egenskaper

Det har blivit vanligare att dricka te på jobbet och drycken har ökat i popularitet de senaste åren. Det finns säkerligen många skäl till det, men för många är det smaken kombinerat med teets positiva egenskaper som avgör. 

Precis som med kaffe är det socialt att dricka te. Det är ett sätt att umgås, knyta kontakter, byta tankar och idéer. Det stärker också medarbetarnas välmående. 

Te är inte bara gott, det gör dig piggare. Grönt te kan hjälpa dig att blir mer effektiv. Det innehåller nämligen tein som motverkar trötthet och gör dig mer alert. Te innehåller även teanin som har en lugnande effekt. 

Vi erbjuder tesorter från hela världen

Vi erbjuder tesorter från hela världen

När det kommer till te finns det många olika sorter och smaker. Allt handlar om personlig smak. Därför är det bra att ha ett stort sortiment på arbetsplatsen för medarbetarna att välja mellan.

Vi vill med vårt stora utbud av olika varumärken på te kunna erbjuda en riktigt god kopp te av högsta kvalité även för dig som har bråttom och tycker att påste är bekvämt och praktiskt.

Hos oss väljer du på svarta, gröna eller röda teer med eller utan fruktighet helt efter din och dina kollegors smak och tycke. 

Grönt te skall njutas utan mjölk för bästa smak. Tänk också på att många röda teer skär sig tillsammans med mjölk.

Vill ni ha hjälp att få in te till kontoret?

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Vi har ett stort utbud av certifierade, goda och uppiggande teer

Handla kaffe och te online i vår Webbutik

Handla i vår webbutik

I vår online-butik finns allt som behövs för ett gott arbetsliv för er att beställa dygnet runt. Vi har ett brett sortiment av te med smaker från hela världen. Självklart hittar du även kaffe, mat, fikabröd, snacks och annat gott som piggar upp och håller humöret på topp.

Oavsett vad du du är sugen på så kan vi erbjuda det med vårt breda sortiment. 

Ta en titt i Webbutiken!

Kontakta oss för mer information