Malet kaffe

 

Beroende på hur kaffet ska användas att bryggas med så behöver kaffet malas i olika malningsgrader. Det betyder att kaffet mals olika fint eller grovt.

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Vårt sortiment
  4. Kaffe
  5. Malet kaffe
Malet för bästa smak av kaffet

Malet kaffe för alla smaker

Hos oss hittar ni en mängd olika kaffesorter av malet kaffe från några av de största leverantörerna. Hos oss hittar du kaffeleverantörer som t.ex. Zoégas, Arvid Nordquist, Löfbergs och Lavazza. 

Kaffebönor mals olika fint för att skapa olika karaktärer på kaffet och för att få ut det mesta av smaken.

Den finaste malningsgraden kallas turkisk malning. Därefter följer espressokaffe, automatmalet kaffe och finmalet kaffe, bryggmalet kaffe, presso- och perkolatormalet kaffe och slutligen kokmalet som är den grövsta malning av kaffet.

Hos oss hittar du malet kaffe för en riktigt god kopp kaffe!

Vill du ha hjälp att välja kaffe?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

miofino Coffee Fond - gör gott mer än i koppen

Gör gott mer än i koppen

Vill du bidra lite extra, och göra gott mer än i kaffekoppen, så rekommenderar vi att ni köper kaffebönor från vårt eget kaffemärke, miofino, där en krona per kilo kaffe går till vår fond miofino Coffee Fund.

miofino Coffee Fund är en möjlighet för oss, och er, att hjälpa till och göra förändring för andra i kaffeodlande länder. 

Läs mer om hur ni kan hjälpa till att bidra

Hör av dig till oss