Kaffe för alla smaker


Svenskar dricker näst mest kaffe i hela världen, omkring 3,5 koppar om dagen. Men vilket kaffe man föredrar handlar om tycke och smak. Det är därför vi på Selecta erbjuder ett brett sortiment där alla kan hitta sin favorit.  

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Vårt sortiment
  4. Kaffe
Kaffe med skummad mjölk för premiumsmak och känsla

Hur vill ni ha ert kaffe?

Malet kaffe, hela kaffebönor eller espressobönor? Vi har ett brett sortiment av olika kaffesorter från välkända kaffeleverantörer. Beroende på vad ni vill ha på arbetsplatsen kan vi hjälpa er att hitta ett kaffe som passar. För oss är smakupplevelsen helt central i valet av kaffelösning. 

Vårt kaffesortiment består av över 70 % certifierade kaffesorter, så ni har möjlighet att göra både ett gott och nyttigt val av kaffet ni dricker på kontoret. När ni väljer vårt eget kaffemärke miofino går en krona per kilo går till vår miofino Coffe Fund som är en del av vårt initiativ till att försöka göra skillnad och skapa en bättre värld med större socialt ansvar.

Vi erbjuder helhetslösningar för alla olika kaffeupplevelser och fikapauser på kontor och arbetsplatser. Med våra kaffemaskiner för färskmalet kaffe får du en traditionell kopp kaffe till bästa pris, våra kaffemaskiner för hela bönor erbjuder modernt kaffe från nymalda bönor och våra espressomaskiner med färsk mjölk är alternativet för den som vill sätta extra guldkant på fikastunden.

9 av 10 anser att kaffe skapar trivsel och social samvaro på företaget.

Vill du få nya, goda smaker i kaffekoppen?

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Certifierat kaffe - ett gott och smart val

Certifierat kaffe

Hos oss pågår ett ständigt kvalitets- och miljöarbete och en stor del av vårt sortiment av kaffe är certifierat. 

Mer än 70% av vårt kaffesortiment är certifierat med antingen en eller flera olika certifieringar. Men även övriga produkter och tillbehör i vårt sortiment ger er möjlighet att göra ett lite bättre och smartare val för miljö och människa. 

De produkter vi erbjuder har antingen Fairtrade, KRAV, EU Ekologisk eller Rainforest Alliance som certifikat och gör gott både för smak och sak.

Hör av dig till oss!