Något sött till kaffet?


Att unna sig en godisbit då och då kan vara bra för välmåendet. Och extra gott blir det när man kombinerar sötsaker med kaffe. Vi har både godis och choklad i vårt sortiment som ni kan ha på er arbetsplats. 

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Vårt sortiment
  4. Godis & Choklad
Något sött och gott till fikapausen

Att unna sig något extra gott

Vissa dagar behövs något extra. En bit choklad till kaffet höjer smakupplevelsen och sätter guldkant på tillvaron. Men det kan lika gärna handla om att unna sig en god stund tillsammans med sina kollegor. 

Många företag bjuder på godis i receptionen. Det är ett trevligt sätt att välkomna besökare och anställda till arbetsplatsen och skapar en familjär känsla. 

Det är också vanligt att bjuda på godis under personalmötet, fredagsfikat eller andra medarbetarrelaterade aktiviteter. 

Vårt utbud av sötsaker

Godis passar perfekt till konferensen, fredagsmyset eller vid oväntade och spontana möten där fika inte hunnit förberedas. Vi har ett stort sortiment, bland annat hittar ni många klassiska godispåsar som går hem hos de flesta. Sött, salt och surt – hos oss finns det något gott för alla. 

Vad passar väl bättre till en kopp kaffe än en bit choklad? Vi har massor av god choklad i vårt sortiment, både ljus och mörk. Ladda upp med något gott att bjuda besökare och medarbetare på. Vi har såväl stora förpackningar för större aktiviteter och evenemang såväl som stycksaker. 

För mycket vitlök i matlådan? Inga problem. I vårt sortiment finns allt ni behöver för att vara redo för oväntade situationer oavsett om du bara är lite sötsugen, har halsont eller känner att du vill ha något fräscht mellan måltiderna. 

Te i kanna för fikasugna

Framåt tio-tiden när det börjar kurra i magen då plockar jag fram en...

Känd reklamslogan från 80-talet

Hör av dig till oss!