Full fokus på uppgiften


Vätskebrist kan leda till koncentrationssvårigheter. Därför är det viktigt att dricka mycket under arbetsdagen. Det ökar produktiviteten, fokus och möjlighet att ta sig an en uppgift. 

Vatten på jobbet

Fyll på med friskt vatten

Att ha friskt och gott vatten tillgängligt är viktigt för personalens välbefinnande. 85 % av hjärnan består av vatten. När hjärnan får brist på vatten kan det leda till sämre korttidsminne, sämre koncentration och högre stressnivå.

Vi erbjuder både fristående vattenkylare och integrerade kranar för placering på diskbänk eller bredvid kaffemaskinen. Våra vattenlösningar levererar både rumstempererat eller kylt vatten.

Vatten är grundläggande för vårt välbefinnande och utgör en väsentlig del av vårt dagliga näringsbehov. Att erbjuda vatten på arbetsplatsen är, minst sagt, en bra investering.

Läs mer om våra vattenmaskiner

Vi har olika typer av drycker att erbjuda

För er som önskar ha vattenflaskor tillgängliga under möten och konferenser kan vi hjälpa er att fylla på kylen. Välj mellan vatten med eller utan bubblor. 

Att bjuda på juice och smoothies brukar vara ett uppskattat och populärt inslag vid frukostmöten, konferenser och frukostar för medarbetare. Det livar upp, ger energi och är extra gott på morgonen. Vi har många olika sorter att välja på. 

Vi har ett stort utbud av läsk och stilla drycker i vårt sortiment. 

Piggar upp och släcker törsten när du behöver full koncentration. Vi har energidryck i många olika smaker. 

Kontakta oss