Vad är bakgrunden till nya Selecta Carrara?

Vi träffar Mikael Andersson, projektledare med ansvaret att ta fram den nya kaffemaskinen Selecta Carrara. 

Mikael

Varför har ni tagit fram den här produkten?

Vi började utveckla den här maskinen för lite mer än två år sedan. Syftet var att få fram en modern kaffemaskin som skulle passa för små och medelstora företag och som skulle ha en design som gjorde den så attraktiv att man skulle kunna ha den stående väl synlig på arbetsplatsen.

På vilket sätt är den modern?

Den är en uppkopplad maskin, vilket innebär att vi på Selecta får information hela tiden som gör att vi kan hålla koll på förbrukningen hos våra kunder. Det ger oss bra information om när service behövs eller om något problem skulle uppstå. Dessutom har maskinen en stor 10 tums skärm, dit kunden kan skicka högupplöst rörligt material, bilder och text digitalt.

Hur kan man använda skärmen?

Det finns många användningsområden. Det kan till exempel handla om att informera medarbetarna om någons födelsedag, visa bilder eller film från ett event eller en personalfest, visa en reklamfilm eller streama dagens mötesagenda. Det är bara att låta kreativiteten flöda.

Selecta Carrara

Designen var också något ni jobbat mycket med?

Vårt mål har hela tiden varit att få fram en maskin som både skulle se snygg ut, men också vara funktionell och enkel att hantera. Designen är gjord så att den ska kännas visuellt mindre än den egentligen är. Den är tillverkad av material av hög kvalité med en snygg glasad front. Och vi har inte lämnat något åt slumpen, därför är till exempel även baksidan helt ren och inklädd utan en massa hål och sladdar. Det gör att du är väldigt fri i var du kan placera din Selecta Carrara.

Maskinen blandar också högblankt med matta sidor vilket ger ett mycket sobert intryck.

Du nämnde funktionaliteten också?

På Selecta har vi hela tiden örat mot marken och tar löpande reda på vad våra kunder har för behov och upplevelser. Det tog vi till vara när vi utvecklade maskinen. Till exempel ville vi göra det lätt att förstå var man ska ställa koppen och vi har varit noga med att placera ett separat rör för hett vatten eftersom vi vet att våra tedrickare inte vill riskera minsta kaffedroppe i sitt te.

Något annat du vill tillägga?

Om du inte har en bra bänk eller annan plats för maskinen, har vi tagit fram ett mycket praktiskt och snyggt underskåp i samma design som kaffemaskinen. Den harmonierar helt med maskinen och alla slangar och sladdar dras ner i skåpet. Rent och snyggt. 

Om du kort skulle sammanfatta varför man ska skaffa en Selecta Carrara.

Du får en smart och uppkopplad kaffelösning. Snygg design. Och en storlek som är liten i förhållande till vad maskinen kan.

Vill du veta mer om Selecta Carrara?
Hör av dig till oss.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vänligen...

Här finns vi!