Starbucks We Proudly Serve

Vad är Starbucks We Proudly Serve?

Starbucks We Proudly Serve är ett koncept som levererar en äkta Starbucksupplevelse till din arbetsplats eller till den plats där dina kunder är på språng som t.ex. en bensinstation eller universitet.

Starbucks We Proudly Serve har samma design och känsla som Starbucks caféer. Du får tillgång till ett stort urval av utsökta varma drycker med hjälp av den senaste espressotekniken från Schweiz och även en snygg cafélösning som lätt passar in i många olika kontor och offentliga miljöer.

Med Starbucks We Proudly Serve kan dina anställda eller dina kunder uppleva sitt kaffe på ett nytt sätt – oavsett var de befinner sig eller vart de är på väg.

Engagerade i etisk upphandling

Engagerade i etisk upphandling

Vi värnar om jordbrukare och miljö

Ända sedan Starbucks öppnade sitt första café 1971 har vi fokuserat på kaffets kvalitet, och det kommer vi alltid att göra. Starbucks passion är Arabicabönor av högsta kvalitet, rostade med stor omsorg och inhandlade på ett sätt som visar respekt för de människor och platser som producerar dem. Vårt engagemang för ansvarsfulla inköpsrutiner, stödcentra till jordbrukare, låneprogram och skogsbevarande insatser skapar en bättre framtid för både jordbrukarna och för vår planet.

Vill du veta mer om Starbucks?

Jag är intresserad av Starbucks kaffelösning

Vad roligt att du vill att vi kontaktar dig! Fyll i formuläret, vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt!

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy.Din information blir inte delad med tredje part.

Läs mer om Selectas Allmänna Avtalsvillkor och
Webbplatsdata

Ditt nya café?

En början till möten som föder nya idéer
På kontoret
Träffa vänner, utbyt tankar och studera
På universitet
En paus för att koppla av och ladda batterierna
Inom hälso- och sjukvården
Koppla av och ta en paus
Under resan och längs vägen
Fantastiska filmer förtjänar fantastiskt kaffee
På bion
Bekvämlighet och kvalitet på resande fot
På flygplatser
00:00 / 00:00

Starbucks on the go concept video

Starbucks

Din Starbucksmeny

Ett urval av våra favoriter

Alla drycker till Starbucks We Proudly Serve tillverkas enligt äkta Starbucksrecept med färska kaffebönor och perfekt, skummad, färsk mjölk. Du kan även skapa din egen dryck genom att tillsätta olika smakessenser eller en extra shot av espresso.

Välj mellan en rad olika kaffefavoriter baserade på vår mörka espressorost – bryggd av samma 100 % -iga Fairtrade-bönor som på Starbucks caféer – eller välj den mellanrostade Kenya för en mildare smak. Du kan också njuta av uppfriskande Tazo-teer och läckra chokladdrycker i ert alldeles egna Starbucks We Proudly Serve-café.

Starbucks och Selecta

Bäst på kaffe och bäst på service

Vi har förenat världens populäraste kaffekedja med Selecta, Europas ledande serviceföretag inom kaffe, mat och dryck, för att erbjuda en unik servicekvalitet – varje dag eller så ofta som det passar dig.

Selecta ser till så att ert Starbucks We Proudly Serve café installeras på plats och försäkrar sig om att varje kopp håller samma höga kvalitet genom kontinuerliga servicebesök.

Oavsett om du behöver daglig totalservice, en enklare servicenivå eller ett kontantlöst betalningssystem, har Selecta flexibla lösningar som utformas för att passa just ert behov.

SOTG Marketing and Promotion Support

Marknadsföring och erbjudanden

För dig som väljer en cafélösning för era kunder erbjuder vi självklart allt material du behöver för att marknadsföra Starbucks on the go och utbudet av varma drycker.  Vi ser bland annat till att ni får ut reklamskyltar och en årskalender med säsongsdrycker för att skapa intresse för nya produkter som kan öka försäljningen.