Selecta café

Vår egen möbelserie i nordisk design finns i otaliga kombinationer av storlekar och motiv. Går även att kombinera med en liten kyl och inklädda varuautomater.

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Våra cafémöbler
  4. Selecta Café
Selectas café - en samlingspunkt för era medarbetare

En stilren nordisk design

Selectas egen möbelserie har vi utvecklat för att skapa stor flexibilitet och valmöjlighet för våra kunder. Här finns otaliga kombinationer av storlekar och motiv och tillsammans med en stilren nordisk känsla i design skapas förutsättningar för unika kundanpassade lösningar. Förhöj känslan ytterligare genom att addera en kyl för kalla drycker eller komplettera med en varuautomat för att tillgodose era behov av återhämtning och påfyllnad av energi.

Välj mått, med eller utan kylskåp, öppet eller med front samt anpassa backdropen för er.

 

En möbelserie med stor flexibilitet

Selecta cafémöbler snurra 1
Selecta cafémöbler snurra 2
selecta-cafe-snurra-4

Inspirerande fikaplats? Prata med oss!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Tänk på var ni placerar kaffemaskinen

Placering är viktigare än du tror

Det är vid kaffemaskinen som människor från hela arbetsplatsen samlas för att pausa och dricka en kopp kaffe. Det blir en naturlig mötesplats för spontana samtal och diskussioner. 

Kaffet är helt centralt. Och genom att lägga en extra tanke kring placeringen av maskinen går det att maximera utbytet så att så många som möjligt på företaget träffas, oavsett avdelning och befattning. 

Läs mer om placering och flöden

Hör av dig till oss!