Våra cafémöbler

Våra cafémöbler ger en helhet som skapar en social och kreativ miljö. Vi erbjuder flera olika varianter, allt för att passa er stil och smak.
Läs och inspireras nedan, eller ladda ner vår PDF här>>>

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Våra cafémöbler
Kaffe, mat och dryck för en trevligare arbetsplats

En helhetslösning för en trevligare arbetsplats

Det moderna arbetslivet ställer stora krav. Vi ska hinna. Vi ska orka. Vi ska prestera. Därför blir det allt viktigare hur vi har det när vi är på jobbet. Selecta kan hjälpa dig med både ny energi och en smakrik upplevelse under arbetsdagen. Vi vill också hjälpa er att skapa en kreativ och avkopplande cafémiljö som blir en trivsam oas för alla medarbetarna.

Våra cafémöbler ger en helhet som skapar en social och kreativ miljö. Vi erbjuder flera olika varianter, allt för att passa er stil och smak, både utifrån design och inredning på ert kontor. Men även utifrån vilken smak och märke på kaffe ni väljer.

Vill du veta mer om våra cafémöbler?

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Våra olika cafémöbler

En autentisk Starbucksupplevelse

En autentisk Starbucksupplevelse

Vårt premiumkoncept som ger den autentiska Starbucksupplevelsen till din arbetsplats eller on the go.

Läs mer om Starbucks cafémöbler
Utforska ZOÉGAS kaffelösningar

Utforska ZOÉGAS kaffelösningar

Zoégas lösning är en komplett kaffebar med maskin, möbler, tillbehöver och framför allt - överlägset kaffe. Njut färskmalda hela bönor, som är utvalda från certifierade plantager och rostade med precision för att få fram de unika smakerna från varje böna.

Zoégas kaffelösningar ger dig möjlighet att välja din favorit till kaffedryck. Lösningen kombinerar god kvalitet och smakfullt kaffe, med en inredning som är anpassningsbar för alla ytor. Från bänkmodeller för en enkel placering, till en fristående enhet, det finns alltid en modell som passar dina behov.

Zoégas kaffelösningar erbjuder en rad kaféfavoriteter såsom espresso, cappuccino och mocha. Menyn anpassas efter dina önskemål och preferenser.

Läs mer om Zoégas
En liten känsla av italiensk vardagslyx

En liten känsla av italiensk vardagslyx

Unna dig en äkta italiensk espresso eller cappuccino i din alldeles egna cafémöbel från Lavazza.

Läs mer om Lavazza cafémöbel
Pelican Rouge cafémöbler

Genuint hantverk och decennier av kunskap

Med inspiration från rötterna i 1800-talets belgiska kaffekultur har vi tagit fram en cafémöbel som representerar vårt eget kafferosteri Pelican Rouge.

Läs mer om Pelican Rouge cafémöbel
Pelican Rouge cafémöbler

En stilren nordisk design

I Selecta café finns otaliga kombinationer av storlekar och motiv och tillsammans med en stilren nordisk känsla i design skapas förutsättningar för unika kundanpassade lösningar.

Läs mer om Selecta Café
Tre råd för att maxa placeringen

Tre råd för att maxa placeringen

Det är dags att tänka strategiskt kring placeringen av kaffe, mat och dryck på jobbet för att maximera sociala möten och samtal. Var kan ni ställa kaffe, mat och dryck för att fler medarbetare ska träffas och prata över de organisatoriska gränserna? 

Läs mer här

Hör av dig till oss!