Totalservice

Vår högsta servicenivå. Selecta sköter allt! Vi besöker er kontinuerligt för att ta hand om era lösningar från oss. Ni behöver inte bekymra er över något, vi finns där för er.

Bekymmersfri service av kaffemaskinen

En bekymmersfri vardag

Väljer ni Totalservice behöver ni varken tänka på att sköta om eller fylla på er lösning – vi på Selecta tar hand om precis allt! Totalservice är det bekvämaste sättet att ha något att äta och dricka inom räckhåll, det är Selecta som gör jobbet. Vi kommer förbi kontinuerligt för att fylla på varor och se till att era lösningar mår tipptopp. Kommer ni sedan på att ni är sugna på något utöver det vi kommit överens om att vi ska fylla på med, är ni mer än välkomna att prata med er servicekonsulent eller ringa in till vår innesäljsavdelning. Kort och gott - Totalservice har allt som behövs för ett godare arbetsliv.

Totalservice - vi fixar allt

• Levererar och installerar den lösning ni valt
• Utbildar er i hur er lösning fungerar
• Kommer kontinuerligt med varor, tar hand om all påfyllning och gör fint
• Hanterar ev. betalningslösning
• Utför grundlig storstädning emellanåt, s.k. hygienisk service
• Svarar för all förebyggande och teknisk service inkl. reservdelar
• Kommer ut till er inom den tid vi kommit överens om vid ev. fel
• Helt enkelt –Totalservice = totalt bekymmersfritt för dig som kund. Vi tar hand om allt som har med underhåll att göra. Vi ser till att  lösningen mår bra, är välfylld och håller högsta kvalitet!

  • Ser till att el och vatten finns framdraget innan det är dags att installera. (Framdraget vatten gäller ej för varuautomater.)

Utrustning, underhåll och löpande service

Vår idé är att kunna bidra till ett gott arbetsliv under dygnets alla timmar och möta alla de nya behov och krav som kommer med det moderna arbetslivet. Selecta levererar goda smaker, hög kvalitet och bra service. Därför erbjuder vi cafélösningar med kaffe, te, mat, fika, snacks, godis, vatten och frukt, allt efter era behov.

För oss handlar ett gott arbetsliv också om att kunna leverera och tänka hållbarhet i allt vi gör. Det vill säga att erbjuda energisnåla maskiner samt rättvisemärkta och certifierade produkter.

På Selecta lägger vi ner mycket tid och resurser på att ta hand om automater såväl som sortiment och kunder. Hantering av livsmedel kräver hygienisk noggrannhet.

Därför ser vi till att utrustningen alltid håller god hygienisk standard, genom att
kontinuerligt rengöra våra utrustningar. Därutöver lägger vi naturligtvis stor vikt vid teknisk översyn av utrustningen och förebyggande åtgärder.

Totalservice innebär total bekymmersfrihet för dig som kund. Selecta sköter allt som har med underhåll att göra. Vi ser till att din utrustning håller högsta tekniska och hygieniska kvalitet.

Vi ser till att ni alltid har det ni behöver för en krävande arbetsdag.

Vår Kundservice hjälper dig gärna om du har frågor. Ring 0770-85 85 85 vardagar 07.00–16.00 eller mejla kundservice@se.selecta.com.

Om akuta driftsproblem skulle uppstå kontaktar ni vår kundtjänst per telefon. Vi kommer ut inom avtalad tid.

För felanmälan dygnet runt kan du även använda vårt webbformulär

Vid felanmälan behöver maskinens ID-nummer finnas tillhands.

Hör av dig till oss!