miofino Coffee Fund

 

När ditt kaffe gör mer gott än bara för smaken. Vi skänker 1 krona per kilo kaffe du köper till utvecklingsprojekt som hjälper människor i kaffeodlande länder.

 1. Startsida
 2. Hållbarhet
 3. Hållbarhet i samhället
 4. miofino Coffee Fund
Gör en viktig insats och välj miofino kaffe

Gör en viktig insats

Välj ett kaffe som gör skillnad!

När du köper Selectas miofino kaffe, som finns som malet kaffe, hela bönor eller espressoböna, så samlar vi in en krona per kilo kaffe till vår utvecklingsfond, miofino Coffee Fund

miofino Coffee Fund är ett exempel på vårt åtagande för att göra skillnad och skapa en bättre värld med större socialt ansvar. Fonden har som målsättning att stödja och hjälpa människor som arbetar på kaffeplantage i Rwanda.

Särskilt fokus på våra hjälpinsatser ligger på barn, utbildning samt vatten och sanitet men vi vill också bidra till att förbättra odlingsförhållanden för att kunna hjälpa till att få ökad avkastning på odlingarna och förbättrad miljö. Med hjälp av fonden kan vi göra nytta på plats. 

Fonden är en del av hållbarhets- och CSR-arbete vi inom Selecta lägger stor vikt vid. Med pengarna vi samlar in vill vi hjälpa till att skapa bättre förutsättningar i Rwanda, ett av de fattigaste kaffeodlingsländerna i Afrika. 

Se filmen om miofino Coffee Fund

00:00 / 00:00

miofino Coffee Fund - gör skillnad

miofino - kaffet som hjälper andra

Viktig hjälp för långsiktig och hållbar odling

Kaffedrickandet i världen ökar och det är lönsamt att arbeta på plantagen. Olika hjälpinsatser kan hjälpa dem som arbetar på plantagen med bland annat stöd i odlingsprocesser, odlingstekniker och lantbrukskunskap. 

Vårt fokus på hjälpinsatserna ligger på att ge stöd till barn, utbildning, vatten och sanitet. Dessutom är syftet att förbättra odlingsförhållanden både ekonomiskt och miljömässigt.  

Vill du vara med och göra skillnad?
Skänk en krona per kilo kaffe till miofino Coffee Fund

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vänligen...

Angående

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hör av dig till oss

 • Telefon

  0770-85 85 85

  Måndag 08.00 - 16.00
  Tisdag - fredag 08.00 - 17.00
  Lördag - söndag Stängt

   

 • E-post

  Skicka oss ett mail

  Vi återkopplar till dig så snart vi kan under kontorstid.

   

 • Felanmälan

  Rapportera ditt fel

  Om något blir tokigt så hör av dig till oss. Vi besvarar ditt ärende under kontorstid.