Våra fantastiska medarbetare!

 

 

  1. Startsida
  2. Om oss
  3. Medarbetare
Våra fantastiska medarbetare

Låt oss presentera: Säljledaren Hanna Lindberg

Hon tillhör med stolthet vårt Norrlandsteam. Du skulle knappt tro dina öron om du hörde hur långa sträckor hon har att köra ibland. 1064 km. Gävle – Kiruna. Det är stort. Då brinner man för försäljning, ledarskap och bilkörning. Som hon är väldigt väldigt säker på. Allt av det alltså. Hanna är full av energi och glädje.

Heja Hanna!

våra fantastiska medarbetare

Låt oss presentera: Fredrik Feldt

Skarp kille. Eftersom ingen, låt oss skriva det i versaler – INGEN kan så mycket om Operations på Selecta som Fredrik så är han såklart Head of Operations Sweden. Han är även en man av ordning och noggrann som få.

Vilken guldgruva för oss!

våra fantastiska medarbetare

Låt oss presentera: Martin Ziesnitz

Martins jobb handlar uteslutande om service. Han är en fantastisk servicekonsulent och servicetekniker i Västervik. Och så är han en Coffee Master. En väldigt inspirerande, logisk och pedagogisk Coffee Master.

Lyllo oss!

våra fantastiska medarbetare

Låt oss presentera: Rebecca Andersson

Hon jobbar som Customer Sales Manager. En väldigt ambitiös tjej. Hon har ständigt nya grejer på gång och brinner för försäljning. Det är svårt att hänga med när hon trycker på accelerationspedalen, men hon gör det med bravur. En riktigt fin och lyhörd kompis är hon också.

Länge leve!

 

Selecta hjälper till att inkludera in i samhället

Låt oss presentera: Torgny Skog

Service Manager. Kungen av drift i Göteborg. Han älskar utmaningar och framförallt att lyckas vända dom. Han tycker att det bästa som finns är att se personalen växa och utvecklas i sina roller. Struktur, planering, ordning och reda är hans ledord. Han är helt enkelt en skatt för Selecta.

Hurra för Göteborgarna och oss andra!

Vill du veta mer? Hör av dig till oss!