Ett gott arbetsliv

Det moderna arbetslivet ställer stora krav. Vi ska hinna. Vi ska orka. Vi ska prestera. Därför blir det allt viktigare att inspirera till en arbetsplats där omtanke och effektivitet går hand i hand. Allt för att skapa ett gott arbetsliv. 

  1. Startsida
  2. Kunskap
  3. Ett Gott Arbetsliv

Vilket kaffe passar er?

Ett gott arbetsliv börjar alltid med en extra god kopp kaffe

Det är därför du hos Selecta kan välja bland flera ledande kaffemärken. Till exempel världsberömda Starbucks och Lavazza. Väljer du ett kvalitetskaffe från vårt eget rosteri Pelican Rouge eller vårt varumärke miofino går dessutom 1 krona per kilo till Selecta Coffee Fund. Då är du även med och stödjer kaffeodlare i Rwanda.

Vi på Selecta har erbjudit ett gott arbetsliv med hjälp av kaffe, mat och dryck sedan 1956. Vår idé är att du ska kunna få tillgång till det just ni behöver och tycker om. Det är därför du hittar ett så brett urval av kvalitetskaffe, goda och näringsrika maträtter, fika, frukt och snacks hos oss.

Det är också därför vi erbjuder så många olika kaffemaskiner och varianter av innehåll i våra varuautomater. Vi vet att varje arbetsplats är unik och behöver sin speciella lösning. Selecta vill bidra och inspirera till arbetsplatser där samtal förs, nya tankar uppstår, människor når varandra och arbetslivet får liv. Ett gott arbetsliv helt enkelt.

Vill du veta mer?
Hör av dig till oss!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Case: Ett gott arbetsliv

Vi har allt för hela arbetsdagen

Insikter för ett gott arbetsliv

Hör av dig till oss idag!