Kaffemaskiner

När ni väljer kaffemaskin är det era behov och förväntningar som avgör valet. Vi erbjuder såväl kaffe som mals direkt från hela bönor eller espressobönor som malet bryggkaffe. En bra kaffemaskin är en investering i företagets hälsa.

  1. Startsida
  2. Sortiment & Maskiner
  3. Våra maskiner
  4. Kaffemaskiner

Dags att välja kaffemaskin?

Börja med att fundera kring era behov kring hur ni dricker kaffe på jobbet.
Vilken typ av kaffe vill ni ha? Dricker ni mest bryggkaffe eller vill ni ha en nypressad espresso eller en krämig cappucino?
Ska det gå snabbt att göra kaffe eller är ni ute efter en kaffemaskin med en premiumkänsla?

Vill ni sköta en del av servicen själva, göra allt själva eller låta oss sköta allt med full service?

Vi har flera olika kaffemaskiner, allt från helautomatiska espressomaskiner med färsk mjölk till enklare kaffeautomater som alla erbjuder ett brett urval av kaffesorter från kända kaffeleverantörer.

Här nedan presenterar vi våra erbjudanden.

Tillsammans går vi igenom era behov och tar fram den kaffelösningen som passar er bäst utifrån smak och möjligheter i era lokaler. Vi kan självklart erbjuda fördelaktiga hyreslösningar av våra kaffemaskiner.

För oss är den goda smaken viktigast och att era behov blir uppfyllda. För oavsett om ni vill ha ett gott bryggkaffe eller om ni vill kunna göra en caffé latte på smakrika espressobönor så finns det en lösning som tillgodoser just era behov. Vi hjälper er att anpassa funktion, design och egenskaper utifrån era önskemål.

Selecta Carrara - kaffelösningen för små och medelstora företag

Selecta Carrara

Jag är Carrara. Den intelligenta kaffelösningen. Förutom att göra ovanligt gott kaffe, gör jag er vardag enkel och bekväm genom att jag är uppkopplad och kan sköta mig själv på många sätt. Jag kan till och med lära mig hur era kaffevanor ser ut. Dessutom har jag en stor och smart skärm mitt på magen. Där du kan lägga uppbudskap anpassade till de som dricker kaffe hos er. Och sedan så är jag rätt snygg också, om jag får säga det själv. Jag skulle vilja påstå att jag tål att tittas på från alla vinklar och vrår och passar in i alla tänkbara miljöer.

Vi har även tagit ett extra steg genom att ge Carrara en 10 eller 15 tums skärm, beroende på vilken modell ni väljer. Det betyder att ni själva kan styra över skärmen och på ett enkelt sätt kan presentera högupplöst rörligt material, bilder och text digitalt. 
Kanske en medarbetare fyller år? Varför inte uppmärksamma det redan vid kaffet. Skärmen ger er möjligheter att förmedla information och budskap på ett informellt sätt över hela organisationen.

Läs mer om Selecta Carrara
Selecta DUBBEL-MJÖLKISH

Selecta DUBBEL-MJÖLKISH

Välkommen valfriheten! Nu kan alla, oavsett preferens, samlas vid kaffelösningen och njuta av en riktig Caffè Latte eller krämig Cappuccino. Genom vår nya unika tjänst som vi kallar DUBBEL-MJÖLKISH erbjuder vi, ur en och samma maskin, möjligheten att själv välja mellan färsk mjölk, laktosfri mjölk eller växtbaserat i din dryck. Som vi har längtat!

Läs mer om Selecta DUBBEL-MJÖLKISH
Kaffemaskin med premiumkaffe och skummad mjölk

Arom och atmosfär

Kaffelösningen för er som söker en premiumkänsla och vill berätta vilka ni är genom det kaffe ni bjuder på och genom den kaffemaskin ni har på arbetsplatsen.

Välj mellan våra lyxigaste kaffemaskiner som levererar smakrikt kaffe med färsk skummad mjölk och servicetjänster där vi tar hand om allt.

Alltid med högsta kvalitet.

Läs mer om Arom och atmosfär
Kaffemaskiner med smakrika lösningar

Smak och service

Den här lösningen är till för er som söker en problemfri vardag och är måna om att servera era medarbetare en god kopp kaffe under dagen. För er är service viktigt. Ni prioriterar även smak och vill att kaffet ska ha det lilla extra.

Ni kan välja mellan flera olika kaffemaskiner och kaffesorter som levererar en god kopp kaffe varje gång.

Läs mer om Smak och service
Kaffemaskiner för goda och enkla lösningar

Gott och enkelt

Vårt koncept som är till för er som uppskattar det goda i det enkla. Ni tycker att smaken är viktig och vill ha ett gott kaffe till er arbetsplats. Ni föredrar en enkel och smidig kaffelösning till ett bra pris.

Vi har ett flertal olika kaffemaskiner att välja på och ni kan välja mellan bryggkaffe, hela bönor eller snabbkaffe.

Oavsett vad ni väljer så ser vi till att ni får ett välsmakande kaffe.

Läs mer om Gott och enkelt

Svårt att välja?
Det löser vi. Låt oss boka ett möte.

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer

Ett litet urval av följande maskiner: Como BTB, Carrara small BTB, Carrara Large solo, Ferrara Solo Bravissimo, Ferrara Duo Bravissimo, WMF 1500S och Scala.

Ladda ner här!

Vi finns här för dig!