Mellanmål & snacks


Fyll på med energi under hela dagen mellan måltiderna.
En paus med ett mellanmål eller ett snack hjälper dig att hålla uppe energin och blodsockret.

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Mellanmål & snacks
Ta en paus - ta ett mellanmål

Ta en paus och prestera bättre

När du börjar känna dig trött, tappar koncentrationen eller har svårt för att fokusera på en arbetsuppgift är det dags för en paus. Då kan ett mellanmål vara det som får dig på fötter igen.

Nyttiga mellanmål som är bra för produktiviteten är till exempel nötter, energibars, fullkornskex, grönsaker, frukt och ost. De innehåller mycket protein, fett och fibrer vilket gör dem fyllda av energi. 

Vi erbjuder olika möjligheter för en energigivande paus

Vill ni kunna erbjuda energigivande pauser?
Vi hjälper er till den bästa lösningen.

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Fyll på med ny energi

Glöm inte bort mellanmålet.

Du behöver påfyllning av energi mellan de större måltiderna. Mellanmål har många smaker och oavsett om du vill ha något nyttigt, något litet eller något lite större så är valet fritt.

För dig som är sugen på frukt under dagen så kan vi rekommendera att beställa en fruktlåda till kontoret så att ni alltid har färsk och god frukt framme.

I vårt breda sortiment finns mellanmål för alla smaker till exempel färska smörgåsar med olika pålägg, ett stort urval av yoghurts, smoothies och även söta godsaker.

Se hela vårt sortiment här!

Hör av dig till oss!