Arom och atmosfär


För er som vill sätta lite extra guldkant på tillvaron är vår kaffelösning Arom och Atmosfär ett bra val.

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Kaffe
  5. Arom & Atmosfär
Kaffemaskiner med färsk skummad mjölk

När bara det bästa är gott nog

Vår kaffelösning Arom & Atmosfär passar er som vill berätta vilka ni är genom kaffet ni bjuder på och den kaffemaskin ni har. Allt är av absolut högsta kvalitet och smak.

I den här lösningen finns ett flertal olika kaffemaskiner med färsk, skummad mjölk och premiumkaffe för dig som vill ha det allra bästa. Kaffemaskinerna är designade i ett stilfullt och modernt uttryck och ger ett lyxigt intryck till kontoret.

Vi har många olika kaffesorter som ni kan välja mellan. Vill ni ha hela bönor, espressobönor eller malet?
Vi har något för alla smaker. Sätt extra guldkant på kaffet ni dricker med någon av våra premiumlösningar. Vi kan erbjuda kaffe av högsta kvalitet från både Starbucks och italienska Lavazza.

För oss är det en självklarhet att ge er service av högsta klass. Väljer ni Arom & Atmosfär behöver ni varken tänka på daglig skötsel eller påfyllning. Vi sköter allt.

Passar vår lösning Arom & Atmosfär er bäst?
Låt oss boka ett möte och prata mer!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Placeringen är A och O

Det är vid kaffemaskinen som människor från hela arbetsplatsen samlas för att pausa och dricka en kopp kaffe. Det blir en naturlig mötesplats för spontana samtal och diskussioner. 

Kaffet är helt centralt. Och genom att lägga en extra tanke kring placeringen av maskinen går det att maximera utbytet så att så många som möjligt på företaget träffas, oavsett avdelning och befattning. 

Läs mer om var kaffemaskinen ska stå

The file extension "" is not supported.

00:00 / 00:00

Hör av dig till oss!