Varuautomater för mat på jobbet

Med vårt varuautomatskoncept Måltider får du en flexibel lösning som du kan kombinera utifrån era behov av mat och dryck på arbetsplatsen.

Café och mat på jobbet med Deli

Gladare och friskare medarbetare

Vissa behöver jobba på lunchen, ta något att äta på vägen, få ny kraft på eftermiddagen eller en stunds god vardagsnjutning.

Med vårt koncept Måltider kan du servera mat och dryck på jobbet ur traditionella varuautomater. Här hittar du både enkla maträtter, mellanmål och frukost men även får in fika, snacks och dryck.

Kombinera gärna med en kaffemaskin får ni ett eget Deli och café. Ett enkelt sätt att få gladare och friskare medarbetare.

Mat och café - Deli är en god lösning

Varuautomater med snygg design

Måltider är en flexibel lösning som anpassas utifrån era behov och hur ni vill erbjuda era anställda kaffe, mat och dryck på jobbet.

Med Måltider modultänk kan vi hjälpa er att skapa den cafélösning som passar bäst för de mat- och dryckesval ni vill göra och kombinera ihop rätt lösning.
På så vis vill vi kunna erbjuda er en enkel och god möjlighet för att skapa ett godare arbetsliv för era medarbetare.

Våra varuautomater har en inklädnad i vitt och ljust trä av modern design med inbyggd LED-belysning som passar i de flesta miljöer.
Tillsammans med vår cafédisk för kaffemaskinen så får ni en snygg och trivsam lunch- och fikamiljö som lätt passar in. 

Sugen på ett gott arbetsliv?

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Bygg ihop din egen mat på jobbet lösning med våra moduler

Flexibla moduler för era behov

Måltider byggs ihop av olika moduler och varuautomater för att, på ett snyggt, enkelt och stilrent sätt, kunna erbjuda både mat och dryck på jobbet.

Med vårt modultänk kan vi hjälpa er att skapa den cafélösning som passar bäst för era behov. Det går att välja bland enkla rätter, mellanmål och möjligheten att servera frukost. Och till det kombinera och addera fika, snacks och dryck för ett komplett utbud till allas olika smaker.
På så vis har ni kommit en lång bit på vägen mot ett godare arbetsliv.

Varuautomaterna har också en hög tillgänglighet då de erbjuder service till medarbetarna oavsett tid på dygnet och går att anpassa med kontantlösa betalningslösningar som betalkort, app eller betalning med hjälp av en Swish.

Här är våra kontaktuppgifter