Klassiker

 

Belöna dig med något gott till kaffet!
Ur vår varuautomat erbjuds flera goda alternativ både för den som är törstig och den som är sugen på något att snacksa på. 

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Mat & Dryck
  5. Klassiker

Något gott - alltid tillgängligt

I vår automat med ett klassiskt sortiment fyller vi på med godsaker till fikat som till exempel snacks, godis och drycker, allt samlat på ett ställe.

Vare sig du vill belöna dig med något gott till kaffet, släcka törsten eller behöver lite ny energi finns det du behöver. 

Och det bästa av allt? Vår kiosk har öppet dygnet runt för den som kommer tidigt eller jobbar sent och behöver något i magen.

Dygnet-runt-öppen kiosk på jobbet

Santa Fe Snack är en varuautomat som har flera goda alternativ både för den som är törstig och den som är sugen på något att snacksa på. Santa Fe Snack bjuder på optimal synlighet av produkterna genom en stor, platt glasdörr och rymmer upp till 447 produkter.

Automaten erbjuder ett sortiment av snacks, godis och kylda drycker och håller en temperatur om 8 grader. Komplett erbjudande till medarbetarna För att kunna erbjuda ett välsorterat och varierat utbud till era medarbetare rekommenderar vi att kombinera våra varuautomater med varandra för bästa variation av produkter och måltider.

För er som istället vill ha ett utbud av kylda mellanmål och kylda drycker rekommenderar vi Santa Fe Meal. Komplettera gärna våra varuautomater Santa Fe med en Cantinella - en varuautomat som kan erbjuda mejerivaror, sallader, smörgåsar och kylda färdigrätter. Energi till medarbetarna på arbetsplatsen Sortiment av snacks, konfektyr och kylda drycker

Tillgänglig dygnet runt! Rymmer över 400 produkter Möjligt att lägga till inklädnad i ljust trä.

Är ni ute efter att servera mat på jobbet?
Låt oss hjälpa er med något gott.

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Betala kontantlöst på jobbet

Betallösningar

Till våra olika kaffemaskiner och varuautomater finns möjlighet att ansluta betalningssystem. På så sätt kan ni på företaget ta betalt för exempelvis kaffe, mat och mellanmål.

Våra betalningslösningar är helt kontantfria. Möjligheterna att betala kontantlöst finns att lösa både genom betalkort, via vår app eller med blippar.

Allt för maximal enkelhet, säkerhet och bekvämlighet. 

Läs mer om våra betallösningar här!
Varuautomat med snygg utsida och god insida

Det är utsidan som räknas

Våra varuautomater har fått ett ansiktslyft i form av en inklädnad i ljust trä, som kröns av en ljusramp med behaglig LED-belysning. 

Vill du ge pausen en extra trivsam inramning kan du välja till någon av våra snygga väggfonder som går att anpassa efter ert val och slitstarka vinylgolv i exklusiv, naturtrogen design.

Hör av dig till oss!