Selecta Minicooler

En kyl som får plats varsomhelst. Men som är smart nog att vara en dygnet runt- öppen laddningsstation på er arbetsplats, eller obemannade verksamhet. Inget svinn, och superenkelt att handla.

 1. Startsida
 2. Kaffe, mat & dryck
 3. På jobbet
 4. Mat & Dryck
 5. Mini Cooler- NYHET
Något gott till mellanmål dygnet runt

Liten - men imponerande smart

Dricker kanske inte alla kaffe på jobbet? Vill ni ha möjlighet att kunna köpa enklare snacks, eller olika typer av kylda drycker ibland också, utan att behöva lämna kontoret?

De stora traditionella varuautomaterna och läskkylarna har inte riktigt passat de mindre företaget. mindre som i färre antal anställda. Eller mindre i de som har ont om utrymme.

Selecta Minicooler får plats där ni vill ha den i princip. Sätt sladden i väggen och den är redo att användas. Vi kommer med varor som ni fyller på vid behov.

Ni kan välja fritt vad för produkter ni vill ha i vår välfyllda webbutik, och kanske variera över tid?

Vi kan såklart även erbjuda en helhetslösning där kylen integreras snyggt i er fikalösning med möbel och kaffe från oss!

Vi vill ha en!
Eller bara veta mer..

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Så här fungerar det

Våra viktkänsliga hyllor möjliggör att produkterna enkelt kan plockas och sättas tillbaka på hyllorna och att kunden enkelt debiteras. Via ledbelysning guidar hyllorna köparen rätt om man ställer tillbaka produkten på fel plats.

Det är superenkelt att handla ur Selecta Mini Cooler:

 • Öppna med appen (som du kopplat ditt kort till)
 • Ta det du vill ha (precis som i en vanlig affär). 
  • Produkterna identifieras av ett smart system och visas på skärmen på mobilen.
  • Du kan såklart ställa tillbaka produkten om du inte vill ha den.
 • När dörren stängs så debiteras du alla produkter som du tagit.

Lova appen ger dig möjlighet att, på ett säkert sätt, lägga till dina bankkort till appen. Efter det kan du på enkelt sätt handla och ersätta din fysiska plånbok. Via appen har du även möjlighet att få digitala kvitton på dina köp.

Både för den som står som avtalspart och för den som handlar ur lösningen är det säkert. För avtalsparten för lösningen är det säkert då konsumenten debiteras för allt som tas ur kylen. För dig som handlar slutförs ditt köp efter du stängt dörrarna, och tryck på klar, eller det gått 30 sekunder. Under den tiden kan du öppna igen för att handla mer eller byta produkter. Och du får verifikation via skärm, eller mobil eller både och på vad du har köpt samt kostnaden för detta.

Vi vill ha en!
Eller bara veta mer..

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Ett gott arbetsliv med energi dygnet runt

Välkommen till ett gott arbetsliv

Våra liv levs till stor del på eller med jobbet. Arbete formar dig och avgör hur du mår. En framgångsrik och kreativ arbetsplats har medarbetare som trivs, samarbetar och stimuleras.

Selecta kan inte bidra med allt som gör en bra arbetsplats. Men kanske mer än du tror.

Läs mer om ett gott arbetsliv

Hör av dig till oss!