Mat på jobbet

Vad man äter på jobbet och förutsättningarna kring måltiden påverkar hälsa, kreativitet, produktivitet och trivsel. 

Fyll på med energi under dagens alla timmar med vårt erbjudande om mat på jobbet.

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Mat & Dryck
Möte över en lunch skapar samarbete

Nya tider kräver nya tankebanor

Den traditionella arbetsdagen är i förändring och vi lever allt mer gränslöst. Högre tempo och flexiblare arbetstider har gett oss nya rutiner och förhållningssätt. Våra matvanor förändras och det ställs allt högre krav på oss.

För att vi ska orka och hinna måste vi fylla på med energi under hela arbetsdagen. Det ställer nya krav på företagen. För att skapa en välmående och attraktiv arbetsplats blir det viktigare att hjälpa de anställda att på olika sätt förenkla i vardagen.

Fler och fler svenska företag erbjuder sina medarbetare frukost, lunch, mellanmål och middag på arbetsplatser över hela Sverige. Vissa arbetsplatser har egen lunchrestaurang, café eller varuautomat – allt för att erbjuda de anställda det lilla extra för ett välmående och ett mer balanserat arbetsliv. 

Enklare rätter eller mellanmål? Vi kan erbjuder fyra olika lösningar för mat på jobbet.

Vill du få mer energi på arbetsplatsen?
Låt oss hjälpa dig!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Mat och dryck på jobbet med Deli

Helhetslösning för ett godare arbetsliv

Med vårt koncept Deli kan ni erbjuda både mat och dryck på arbetsplatsen utifrån era behov. Genom ett flexibelt modultänk skapar vi möjligheten hos er att servera allt från enkla maträtter, mellanmål och frukost till fika, snacks och dryck ur våra varuautomater. Kombineras utifrån era behov och möjligheter till att ta in stort eller litet erbjudande av mat på jobbet.

Ihop med vår cafédisk och en kaffemaskin får ni en trivsam lunch- och fikamiljö. Ett enkelt sätt att få gladare och friskare medarbetare.

Läs mer om Deli här

5 mål om dagen

När ni behöver måltider dygnet runt

Allt fler har oregelbundna arbetstider och behöver äta när det passar istället för vad klockan säger. Våra varuautomater som går att fylla med enkla rätter och mellanmål är något för dig i så fall.

Men varuautomaterna går också att fylla med drycker, fika, godis och snacks för er som kanske vill ha ett enklare, men lika gott, utbud eller komplement på arbetsplatsen. 

Läs mer om hur du kan få i dig 5 mål om dagen

Hör av dig till oss!