Smak och service


Är ni ute efter en kaffelösning med hög kvalitet utan att tumma på smaken? Då är vårt alternativ Smak och service för er. 

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Kaffe
  5. Smak & Service
Kaffelösningar med smaken i fokus

Smaken i fokus

Smak & Service är till för er som söker en problemfri vardag och är måna om era medarbetare. Den goda smaken är er högsta prioritet när det kommer till valet av kaffelösning.

Färskbryggt kaffe, caffé latte, cappuccino eller espresso? Våra kaffemaskiner har möjligheten att ge dig många val och kvalitetskaffe i varje kopp. Vi erbjuder kaffemaskiner i attraktiv design som ger ett estetiskt intryck till kontoret. Den här lösningen är till för er som vill ha kaffe av hög kvalitet.

Vi inkluderar ett förmånligt serviceavtal där vi servar och levererar varor regelbundet och vid eventuella fel kommer vi ut inom avtalad servicetid. När vår Servicekonsulent besöker dig för att göra den regelbundna servicen av kaffemaskinen levererar vi också dina beställda varor.

Det enda ni behöver göra är att ta hand om den dagliga skötseln, till exempel fylla på kaffe och tömma sumphållaren. Vi ser till att ni får den utrustning ni behöver och visar er hur man gör. Självklart finns vi bara ett samtal bort om ni behöver teknisk support eller har andra frågor.

Är det Smak & Service som är ert koncept?
Boka ett möte med oss så pratar vi mer!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Spontana möten när kaffemaskinen står på rätt ställe

Placeringen är A och O

Det är vid kaffemaskinen som människor från hela arbetsplatsen samlas för att pausa och dricka en kopp kaffe. Det blir en naturlig mötesplats för spontana samtal och diskussioner. 

Kaffet är helt centralt. Och genom att lägga en extra tanke kring placeringen av maskinen går det att maximera utbytet så att så många som möjligt på företaget träffas, oavsett avdelning och befattning. 

Läs mer om var kaffemaskinen ska stå

Hör av dig till oss!