Gott och enkelt


För er som uppskattar det goda i det enkla. Kaffet är viktigt och ni önskar en enkel och smidig kaffelösning till ett bra pris. Ni kan välja bryggkaffe, "instant" eller hela bönor. 

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Kaffe
  5. Gott & Enkelt
Goda och enkla kaffelösningar

Det goda i det enkla

Varför krångla till det? Gott och enkelt är vår smidigaste kaffelösning till kontoret. Här ligger fokus på en praktisk och okomplicerad lösning där ni sköter det mesta själva.

Det här passar er som vill ha ett enkelt och gott kaffe till er arbetsplats, och som önskar en kaffelösning till ett bra pris. Perfekt till en större arbetsplats med många medarbetare där det ska gå snabbt.

Ni sköter den dagliga servicen på egen hand. Vi servar maskinen tre gånger per år och levererar kaffe och andra varor/produkter sex gånger per år. Vi ser till att ni får den utrustning ni behöver och utbildar er i det praktiska för att kunna klara er själva. Självklart finns vi bara ett telefonsamtal bort om ni behöver stöd eller support. Beställningen gör ni i lugn och ro i vår webbutik.

Det finns flera olika maskiner ni kan välja mellan beroende på vad ni har för behov. Vill ni ha bryggkaffe, hela bönor eller snabbkaffe? Vill ni att det ska gå snabbt? Beroende på vad ni önskar för kaffesort, maskin och service ser vi till att anpassa kaffelösningen efter er.

Är det Gott & Enkelt ni vill ha?
Boka ett möte med oss så pratar vi mer!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Kaffemaskinens placering är A och O

Placeringen är A och O

Det är vid kaffemaskinen som människor från hela arbetsplatsen samlas för att pausa och dricka en kopp kaffe. Det blir en naturlig mötesplats för spontana samtal och diskussioner. 

Kaffet är helt centralt. Och genom att lägga en extra tanke kring placeringen av maskinen går det att maximera utbytet så att så många som möjligt på företaget träffas, oavsett avdelning och befattning. 

Läs mer om var kaffemaskinen ska stå

Hör av dig till oss!