Kaffe på jobbet


Det är över en kopp kaffe som de stora besluten fattas. Det är vid kaffemaskinen som oväntade möten sker. Kaffe har blivit en naturlig del av våra liv och finns närvarande i nästan allt som händer på företaget. 

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Kaffe
Det är runt kaffemaskinen det snackas på arbetsplatsen

Det är runt kaffe det händer

Det är runt kaffe som idéerna, samtalen och diskussionerna uppstår. Ett möte vid kaffemaskinen kan leda till oväntade samtal mellan medarbetare som mynnar ut i nya tankar, lösningar och kreativa idéer. 

Ett bra kaffe kan göra skillnad och påverka hur arbetsplatsen uppfattas. Men alla har sin idé om hur ett gott kaffe ska smaka och behoven skiljer sig åt. Det är därför vi har så många smaker och sorter. Dessutom satsar vi på marknadens största utbud av certifierat och ekologiskt kaffe. 

För oss handlar det inte bara om att leverera kaffe. Utan också om att se till att ni får rätt lösning som passar just ert företag eller organisation. Vi är nämligen övertygade om att en god kopp kaffe kan vara skillnaden mellan en bra och dålig dag.

Selecta för olika smaker

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig?
Hör av dig så bokar vi in ett möte!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

En totallösning från oss ger en smakrik kaffestund

Med vår totallösning så får ni service och gott kaffe varje dag!

Andreas Staedler, Taste Manager - Selecta
Ett gott kaffe hela dagen

Placeringen är A och O


Det är vid kaffemaskinen som människor från hela arbetsplatsen samlas för att pausa och dricka en kopp kaffe. Det blir en naturlig mötesplats för spontana samtal och diskussioner. 

Kaffet är helt centralt. Och genom att lägga en extra tanke kring placeringen av maskinen går det att maximera utbytet så att så många som möjligt på företaget träffas, oavsett avdelning och befattning. 

Läs mer om var kaffemaskinen ska stå

Hör av dig till oss idag!