Frukt på jobbet

 

En frukt som mellanmål eller snacks är inte bara både gott och nyttigt utan också ett bra sätt att hålla energibalansen på rätt nivå under hela dagen. 

  1. Startsida
  2. Kaffe, mat & dryck
  3. På jobbet
  4. Frukt
Frukt på jobbet piggar upp

En frukt piggar upp

Frukt ger energi och bidrar till ett hälsosamt liv. Frukt är fulla av vitaminer och mineraler och är ett sätt att hålla energibalansen i schack. Genom att erbjuda frukt på jobbet skapar man trivsel både för medarbetare och besökare.

Vi erbjuder flera olika fruktlådor med noga utvalda frukt som innehåller allt från mixade frukter, ekologiska blandningar till en låda med enbart bananer.

Tänk ändå på att variera dig, det sägs att man ska äta sju sorters färger om dagen för att må bra. Det gäller allt från frukt till grönt. Tar du en banan på förmiddagen, så välj ett äpple till eftermiddagen. 

Få mer energi på jobbet - ta en frukt och må gott!

Behöver ni lite uppiggande energi? Vi hjälper till att fixa det!

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Fruktlådor för olika behov

Fruktlådor för olika behov

Vill ni ha frukt till jobbet? Vi gör det enkelt för er. Med fruktabonnemanget Frukt På Jobbet får ni god, färsk frukt av hög kvalitet direkt till dörren. Våra fruktlådor innehåller cirka sex kilo blandad frukt av absolut bästa kvalitet. Vi anpassar hela tiden innehållet i lådan efter säsong. 

Naturligtvis finns det en låda för varje smak, vi erbjuder allt från en låda med enbart ekologisk frukt, en låda med bara bananer eller varför inte beställa en av varje så ni har ett bra erbjudande av frukt för alla smaker.

Läs mer och se alla fruktlådor här
Frukt är energi

Endast var 10:e kvinna och var 25:e man intar rekommenderad mängd av 500 gram frukt och grönsaker per dag.

Ur undersökning från Folkhälsomyndigheten
Läs mer om frukt och matvanor

Vi finns här för dig!