web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • vattenkylare
  kallt och kolsyrat vatten till kontoret

 • Kylt, friskt och färskt vatten

  Att ha friskt och gott vatten tillgängligt är viktigt för personalens välbefinnande. 85 % av hjärnan består av vatten. När hjärnan får brist på vatten kan det leda till sämre korttidsminne, sämre koncentration och högre stressnivå.

  Med Selectas vattenkylare kan du få kallt, friskt och gott vatten, med eller utan kolsyra, på er arbetsplats. 

  Vi erbjuder både fristående vattenkylare och integrerade kranar för placering på diskbänk eller bredvid kaffemaskinen. Våra vattenlösningar levererar både rumstempererat eller kylt vatten och möjlighet att välja med eller utan kolsyra.

 • Sidmaterial om vattenkylare

   Det är viktigt att dricka rent, färskt vatten för att hålla sig frisk. Våra kroppar består till ungefär 70 % av vatten, så vatten är självklart mycket viktigt för att vi ska må bra. Om du letar efter en vattenkylare som erbjuder dig en källa uppfriskande vatten av hög kvalitet, då ska du vända dig till Selecta.

  Vattenkylare för nyttig uppfriskning

  Vattenautomater är centrala för social interaktion, och har blivit en grundläggande del av kontor och arbetsplatser. Selecta erbjuder därför vattenkylarlösningar för att ge din arbetsplats färskt vatten. De vattenkylarevi erbjuder är både stilrena och tillförlitliga, och vattenkylartjänsterna vi erbjuder är lika utmärkt och vidsträckt som våra andra automatlösningar.

  Våravattenautomater använder kranvatten, vilket gör dem kostnadseffektiva och miljövänliga. Genom att använda kranvatten elimineras också behovet av att frakta plastflaskor, vilket betyder att transport- och paketeringskostnader försvinner. Att inte använda plastflaskor ger också en positiv effekt på miljön, då det inte förekommer några utsläpp av CO2.

  Med vattenkylare från Selecta kan du njuta av integrerad och lättillgänglig tvåstegs vattenfiltrering med Brita och automatisk avstängning, vilket erbjuder en konsistent, kontrollerad vattenkvalitet. Dessa vattenautomater är också effektiva, med en prestationsförmåga på 120 liter i timmen, och det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt och bekymmerfritt att slappna av med ett kallt glas vatten. Oavsett om du vill ha ditt vatten kallt, naturellt, eller kolsyrat, så ger vår tjänst dig möjligheten att ha vattnet precis som du vill.

  En komplett vattenkylartjänst från Selecta

  Våra vattenkylartjänster är designade för att göra ditt liv så enkelt som möjligt. Vi har tränat våra försäljare att förstå de korrekta hanteringsprocedurerna och säkerhetsspecifikationerna för de vattenautomater vi erbjuder. Våra utbildade tekniker underhåller regelbundet vattenkylarna och är beredda med reservdelar utifall att några tekniska problem skulle uppstå. Vi har som mål att lösa alla problem så snabbt som möjligt, och vår tekniska support är bara ett telefonsamtal bort, med garanterad svarstid. Med vår tjänst kan du slappna av och njuta av ett uppfriskande glas vatten, medan vi tar hand om allt annat.

  På Selecta har vi också ett stort utbud snacks- och läskmaskiner, så att du kan njuta av utsökta snacks och läsk med våra utmärkta automattjänster.