web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • dryckesautomater
  kylda drycker på ert kontor

 • Med vår dryckesautomat för kylda drycker kan du och dina medarbetare släcka törsten med drycker som fått perfekt kyla omedelbart. 

  Ställ in vår kyl på arbetsplatsen så får ni ett varierat utbud av olika dryck som passar alla medarbetare. Öppet dygnet runt med tillgång till förfriskningar! 

  Vi erbjuder ett brett sortiment av drycker som kan matas in i automaten.
  Fyll er dryckeskyl med vatten, med eller utan bubblor, stilldricka, läskedryck eller juicer!

   

 • Selecta erbjuder dig ett stort utbud av servicelösningar

  De högkvalitativa automaterna från Selecta är designade för att vara tillförlitliga och energieffektiva. Varje automat är noggrant utvald specifikt för ditt kontor. 

  Varför ska man välja en dryckesautomat från Selecta?

  Vi erbjuder dig en stor variation av goda och populära märken av drycker att fylla er kyl med. Det innebär att medarbetare, mötesbesökare eller kunder kan njuta av de senaste produkterna på marknaden med våra automater.

  Fyll automaten för total uppfriskning.

  Friska upp dig med en högkvalitativ automat för kylda drycker, komplettera med de bästa dryckerna på marknaden. Från klassiska Coca Cola och Coca Cola Zero till Ramlösa eller smoothies finns ett stort utbud med drycker tillgängliga så att du kan friska upp dig på nolltid. 

  Vi erbjuder självklart alternativ som vatten, smaksatt vatten, fruktjuicer, energidrycker och milkshakes som finns tillgängliga att välja i Selectas dryckesmeny.

  Välj Selecta som din automatleverantör.

  Vi erbjuder dig också ett stort utbud kaffemaskiner. Vi är stolta över vårt kaffe och erbjuder vår egna exklusiva Miofino-blandning. Vår egen kaffeblandning miofino är specialdesignad för automater, och vi använder de bästa recepten för att försäkra oss om den perfekta balansen av ingredienser för din kopp kaffe. Våra dryckesautomater är kalibrerade för att se till att du får en fantastisk kopp kaffe varje gång. Köper du miofino stöjder du dessutom välgörande ändamål.

  Eller varför inte beställa en varuautomat så att de anställda på företaget kan ta del av snacks, mellanmål eller lättare rätter?

  Med vårt stora utbud av olika automater borde Selecta bli ditt första val . Vi är aktiva över hela Sverige och till alla våra lösningar finns serviceavtal och möjlighet att beställa produkter. 

  På Selecta är vårt mål att stödja etisk företagspraxis och hållbar utveckling. Vi vill erbjuda dig de mest energieffektiva automaterna och certifierade produkter. Våra tillförlitliga och högkvalitativa dryckesautomater blir stilrena och användbara tillägg för ert kontor.

  Få den kompletta servicen med möjligheten att sälja gott snacks, konfektyr, burkar, flaskor och tetrapack. Allt som krävs är ett knapptryck för att få njuta av fantastiska drycker och snacks på nolltid.