web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Inklädnader
  Ge det bästa åt de som betyder mest

  Inte bara kaffemaskiner och varuautomater
  Selecta är så mycket mer än bara varuautomater och kaffemaskiner även när det gäller din miljö på arbetsplatsen eller skolan. Vi erbjuder idag en rad olika möbellösningar för såväl bordsmodeller av kaffemaskiner som golvmaskiner oavsett om det är kaffe eller varor.

  För kaffemaskiner erbjuder vi en rad olika underskåp men även mer sofistikerade bänkar med plats för dina tillbehör. För golvstående maskiner erbjuder vi inbyggnader som på ett snyggt sätt ramar in automaterna och gör hela miljön lite trevligare och attraktivare.

  Santa Fe_bakgrund     Klä in era varuautomater - gör ett lyft för serveringen

  Våra varuautomater har fått ett ansiktslyft i form av en inklädnad i ljust trä, som kröns av en ljusramp med behaglig LED-belysning.
  Vill du ge pausen en extra trivsam inramning kan du välja till någon av våra snygga väggfonder som går att anpassa efter ert val och slitstarka vinylgolv i exklusiv, naturtrogen design.
       
  Starbucks    Starbucks On the go - när du vill skapa en lyxigare cafékänsla

  Med Starbucks lösning så får ni en förstklassig lösning för självservering av varma drycker. Ni får stämningen och känslan hos ett Starbucks-kafé och kaffe på jobbet aldrig sett så bra ut eller varit så gott.
  Cafélösningen kräver en del kontorsyta men skapar en härlig och trivsam miljö för medarbetare och besökare på kontoret. 
       
  miofino_coffee_bar   miofino Coffee bar - en cafémiljö som skapar trivsel på arbetet

  Vår möbel är inspirerad av italienska espessobarer. Den förmedlar en genuin, varm coffeeshop-känsla genom noggranna materialval och genom varma och inbjudande miljöbilder.
  Här får du plats med både kaffemaskin, vattenkran och även ett ställ vid sidan av där ni kan förvara téer, honung, mjölk och socker.