web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Vatten på jobbet
  Kylt och kolsyrat vatten på kontoret

  Att ha friskt och gott vatten lättillgängligt är viktigt för personalens välbefinnande. Med en vattenmaskin eller en integrerad vattenlösning på företaget har medarbetarna en lätt tillgång till ny och frisk energi.

  Vatten är grundläggande för vårt välbefinnande och utgör en väsentlig del av vårt dagliga näringsbehov. Att erbjuda vatten på arbetsplatsen är, minst sagt, en bra investering! 

  85 % av hjärnan består av vatten. När hjärnan får brist på vatten kan det leda till sämre korttidsminne, sämre koncentration och högre stressnivå.

  Våra vattenmaskiner erbjuder både rumstempererat och kylt vatten, med eller utan kolsyra.
  Vi har vattenlösningar till företag som erbjuder både fristående vattenkylare och integrerade vattenkranar för placering på diskbänk eller bredvid kaffemaskinen. 

  Lösningen för att servera vatten ur maskin eller kran är miljövänligare än vatten på flaska. Placera gärna vattenkylaren intill kaffemaskinen så får du en mer komplett dryckeslösning till din personal.

  Läs mer om våra vattenkylare inom vårt koncept Vatten.

  Jag vill gärna veta mer om hur vi kan få vattenkylare på jobbet - Kontakta mig!

   

  Vill ni servera andra kylda drycker på jobbet?

  För er som har möjlighet och plats att erbjuda ett bredare sortiment med dricka på jobbet kan installera vår dryckesautomat. I dryckesautomaten kan ni erbjuda kylda drycker som t.ex. kolsyrat vatten på PET-flaska, läsk och juice, men även enklare snacks och mellanmål. 

  Läs mer om våra dryckesautomater.