web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Mat på jobbet
  Lös det enkelt med en automat

  Behöver ni ha tillgång till mat på jobbet? Vissa jobbar på lunchen, vill ha något att äta på vägen, få ny kraft, är sugen på något gott, behöver innan-träning-energi eller bara en stunds vardagsnjutning. Och vissa vill ha nära till en god och näringsrik frukost, lunch eller middag. 
  Vi kan hjälpa er med era behov av mat på arbetsplatsen.

  Alla arbetsplatser är olika. Behoven skiljer sig åt beroende hur vi arbetar och vilken kultur som råder. Vi kan hjälpa er till ett gott arbetsliv oavsett hur er arbetsdag än ser ut. Vissa arbetsplatser ligger inte nära ett stort utbud av restauranger eller behöver ge tillgång till mat och energi på alla dygnets timmar. 
  Då har vi lösningen för att servera mat och lättare rätter på jobbet för er!

  Våra tre lösningar

  KLASSIKER

  I vår automat med ett klassiskt sortiment hittar du fika, snacks, godis och drycker samlade på ett ställe. Vare sig du vill belöna dig med något gott till kaffet, släcka törsten eller behöver lite ny energi finns det du behöver.

  Här hittar du vår lösning för ett klassiskt fikasortiment

  MELLANMÅL

  Missat lunchen eller behöver lite påfyllning mellan måltiderna? I vår varuautomat med fokus på mellanmål presenterar vi ett lite hälsosammare innehåll med enklare mellanmål, drycker, nötter och liknande snacks.

  Här hittar du vårt erbjudande till dig som vill ha en lösning med mellanmål

  ENKLA RÄTTER

  Allt fler har oregelbundna arbetstider och behöver äta när det passar istället för vad klockan säger. För personal som har behov till måltider på dygnets alla olika timmar och arbetsdagar har vi även en varuautomat där du hittar du enkla maträtter och mellanmål. Men kylen går också att fylla med drycker, fika och snacks.

  Välj en varuautomat som ger möjlighet att erbjuda mat på jobbet

  DU SLIPPER ALLA BEKYMMER

  Vi fyller på dina automater med mat och tilltugg. Vi servar de och håller rent. Vi åtgärdar fel om det skulle uppstå problem. Vi håller koll på konsumenttrender och ser till att löpande hålla sortimentet uppdaterat. Varje månad levererar vi och fyller på med någon nyhet i snacks- och dryckessortimentet så att utbudet blir varierat erbjuder något för alla.

  I vårt produktsortiment finns något gott att tugga på för alla smaker och vi kan erbjuda allt från frukost och snacks till fika och enklare middagar.  

  Välj en snygg inramning av er varuautomat

  Nu kan ni få en inspirerande miljö kring varuautomaten.
  Våra automater kan bekläs med en tilltalande yttre design i form av en inklädnad i ljust trä, som kröns av en ljusramp med behaglig LED-belysning. 

  Vill ni ha en extra trivsam inramning går det att välja någon av våra snygga väggfonder och slitstarka golv i exklusiv, naturtrogen design. 

  Kika närmare på hur ni kan få en snygg och proffsig miljö för er varuautomat.  

  Enkelt och smidigt med kontantlös betalning