web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Kaffe på jobbet

  I Sverige dricker vi gärna mer än en kopp kaffe på jobbet. Regelbundna raster eller fikapauser under arbetet är snabbaste vägen till gladare medarbetare, effektivare arbetsinsatser och goda resultat. 
  Hur ofta fikar ni på jobbet?

  Ett möte vid kaffemaskinen kan leda till oväntade möten mellan avdelningar och medarbetare och ligga till grund för nya kreativa idéer. Vårt uppdrag är att göra varje kopp kaffe till en bekymmersfri fikastund.

  Hos oss finns ett stort sortiment av olika kaffesorter för från de stora kaffeleverantörerna. Utifrån vilken kaffemaskin ni väljer så har vi både malet kaffe, hela kaffebönor och espressobönor att välja mellan för att få en smakupplevelse som passar alla på arbetsplatsen.
  Vårt kaffesortiment består av över 70% certifierade kaffesorter så ni har möjlighet att göra både ett gott och nyttigt val av kaffet ni dricker på kontoret. Varför inte välja vårt eget kaffemärke miofino där en krona per kilo går till vår miofino Coffee Fund som är en del av vårt initiativ till att försöka göra skillnad och skapa en bättre värld med större socialt ansvar.

  Vi erbjuder helhetslösningar för alla olika kaffeupplevelser och fikapauser på kontor och arbetsplatser. Med våra kaffemaskiner för färskmalet kaffe får du en traditionell kopp kaffe till bästa pris, våra kaffemaskiner för hela bönor erbjuder modernt kaffe från nymalda bönor och våra espressomaskiner med färsk mjölk är alternativet för den som vill sätta extra guldkant på fikastunden. 

  Allt för din fikapaus som kaffe, te, dricka och kakor kan du handla enkelt i vår Webbutik

  Bestäm servicenivå själv 

  Hos oss finns ett helhetserbjudande där du kan få allt från kaffemaskin, service, leverans av varor som kaffe och te samt löpande underhåll. 

  Du kan välja servicenivån själv om ni vill sköta den dagliga servicen av kaffemaskinen själva eller låta oss ta hand om allt från rengöring till påfyllning. 
  Läs mer om vår service här.