web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • HoReCa
  lösning för hotell, restaurang och café

  Inom verksamheter som hotell, restaurang och caféer, sammanfattande områden inom HoReCa, kan vi erbjuda en rad olika kundanpassade lösningar för att kunna servera varma drycker som kaffe och te eller måltider dygnet runt. Oavsett om det handlar om att erbjuda premiumlösningar med espressomaskiner, cafélösningar för bryggkaffe med hög kapacitet eller varuautomater för lättare måltider och snacks.

  Vi jobbar med flera av marknadens främsta kaffemaskiner som har stor kapacitet att servera många och vi samarbetar med de stora kaffeleverantörer för att kunna erbjuda de bästa smakerna på kaffe och te som ni serverar era kunder och gäster. 

  Vi har kunskap om hur du kan maximera försäljningen av kaffe i din restaurang eller se till att du har en effektiv kaffeleverans till dina gäster oavsett om det gäller på ett café eller ett hotell. 

  Lägg dessutom till att vi har Sveriges bästa service- och teknikorganisation med garanterat kort inställelsetid för service och reparation så får du marknadens bästa helheltspartner inom kaffe och te. Något som flera stora kedjekunder i Sverige redan har upptäckt.

  Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig och lösa dina behov!