web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Frukt på jobbet
  Energitillskott för mer ork

  Frukt är inte bara gott och nyttigt. Det ger också energitillskott så att du orkar mer, både på jobbet och på fritiden. Med fruktabonnemanget Frukt På Jobbet har du tillgång till god, färsk frukt av hög kvalitet på din arbetsplats.

  Hos oss finns 6 olika fruktlådor att välja mellan - här kan du läsa mer om våra fruktlådor.
  Den exakta sammansättningen i lådan varierar från säsong till säsong. Våra fruktlådor består av ca sex kilo blandad frukt av absolut bästa kvalitet. 

  Fruktlådan levererar vi så ofta som ni vill, förslagsvis en till två gånger i veckan beroende på hur många anställda ni är. 

  Naturligtvis finns det en låda för varje smak, vi erbjuder allt från en låda med enbart ekologisk frukt, en låda med bara bananer eller varför inte beställa en av varje så ni har ett bra erbjudande av frukt för alla smaker.

  Fruktlådan i sig är smart utformad så att den med enkla grepp förvandlas till ett fruktfat - enkelt, praktiskt och trevligt! Dessutom är lådan tillverkad av återvinningsbar kartong.

  Konceptet Frukt På Jobbet finns för närvarande på ett antal orter i Sverige och utökas successivt.
  För mer information om på vilka orter vi kan erbjuda Frukt på jobbet, ring oss på 0770-85 85 85 eller klicka på Kontakta mig till höger så ringer eller mailar vi dig med information!

  För mer information om vårt erbjudande Frukt På Jobbet, klicka här