web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
  • Bensinstationer

    Under snart 10 år har vi på Selecta jobbat med olika bensinkedjor i Sverige och övriga Norden för att hjälpa dessa att utveckla nya och bättre kaffekoncept. Vi vågar säga att vi har varit fantastiskt framgångsrika med detta. Idag kan vi och våra partners erbjuda marknadens främsta helhetskoncept inom premiumkaffe för bensinstationer.

    För denna typ av kunder jobbar Selecta fram helt kundunika lösningar. Oavsett om det handlar om premium espressomaskiner eller stora bryggkaffelösningar med hög kapacitet. Vi tar utgångspunkt i kundens och konsumentens behov och önskningar.

    Vi jobbar med flera av marknadens främsta maskiner och alla stora kaffeleverantörer. Och vi vet hur ni kan maximera er försäljning av kaffe eller se till att du har en effektiv kaffeleverans till dina konsumenter. Lägg till Sveriges bästa service- och teknikorganisation med garanterat kort inställelse- och reparationstid och du får marknadens bästa helheltspartner. Något som flera stora kedjekunder i Sverige redan har upptäckt.