web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Totalservice
  den bekymmersfria servicen

  Väljer du Totalservice behöver du varken tänka på daglig skötsel eller påfyllning, utan låter Selecta göra jobbet.

  Vi sköter allt 

  Totalservice är det bekvämaste sättet att få tillgång till någonting att äta och dricka. Vi på Selecta sköter allt! Vi besöker er kontinuerligt för att fylla på kaffe eller andra varor som ni har och för att ta hand om era kaffemaskiner. Behöver ni beställa något extra kan ni beställa det genom er Servicekonsulent som kommer och utför service eller genom att ringa in till vår innesäljavdelning. Kort och gott allt som behövs för en trevlig pausmiljö.

  Selecta vårdar och underhåller 

  På Selecta lägger vi ner mycket tid och resurser på att underhålla och vårda. Det gäller våra kunder, vårt sortiment och inte minst våra automater. Hantering av livsmedel kräver hygienisk noggrannhet.

  Hör av dig till oss om du saknar något 

  Självfallet ser vi till att din utrustning håller högsta tekniska och hygieniska kvalitet och vi garanterar att det alltid finns tillgång till färskt gott kaffe och övriga tillbehör beroende på vad du har valt inom denna servicegrad. 

  Saknar du något är det bara att säga till din Servicekonsulent vid nästa besök eller att ringa in till oss på telefon 0770-85 85 85.