web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Sverige, Norden och Europa
  Total täckning av både service och leverans

  Vi har  täckning av både installationer, leverans och service av våra lösningar för kaffe, mat och dryck på arbetsplatser i hela Sverige, från norr till söder, för att ha möjlighet att servera alla era anställda om ni finns på en eller flera orter. 

  Om ni har dessutom har kontor i flera länder i Norden eller övriga Europa så kan vi meddela att det har vi också. Vi kan förse ert företag med sammanhängande service med genomgående hög kvalitet för alla era kontor runt om i Norden eller övriga Europa. Detta gör oss unika på den europeiska marknaden.

  Våra kunder är bland världens första att dra nytta av vår omfattande kapacitet på ett sömlöst och integrerat arbetssätt.
  Vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst över hela Norden och övriga Europa. Vi kombinerar täckning med kunnande och en förmåga att använda samma nivå av service och kompetens på varje plats vi finns.

  Vi är organiserade för att dela och sprida synergier - och goda idéer - mellan alla våra kontor både i form av erbjudande, service och kunskap om kaffe, mat och dryck. 

  Med 250 lokalavdelningar i 23 länder, får du en perfekt blandning av globala och lokala med standardiserade tjänster och arbetssätt. 

  Hör av dig till oss idag så hjälper vi er med en smartare paus för era anställda!