Kaffemaskiner

När ni väljer kaffemaskin är det era behov och förväntningar som avgör valet. Vi erbjuder såväl kaffe som mals direkt från hela bönor eller espressobönor som malet bryggkaffe. En bra kaffemaskin är en investering i företagets hälsa.

 1. Startsida
 2. Sortiment & Maskiner
 3. Våra maskiner
 4. Kaffemaskiner

Dags att välja kaffemaskin?

Börja med att fundera kring era behov. Vilken typ av kaffe vill ni ha? Vill ni sköta en del av servicen själva, göra allt själva eller låta oss sköta allt med full service? Ska det gå snabbt att göra kaffe eller är ni ute efter en premiumlösning?

Vi har flera olika kaffemaskiner, allt från helautomatiska espressomaskiner med färsk mjölk till enklare kaffeautomater med brett urval av kaffesorter som går att få till. Vill ni ha en maskin med premiumkaffe, modern design och låg miljöpåverkan? Eller en som brygger kaffe riktigt snabbt?

För oss är den goda smaken viktigast och att era behov blir uppfyllda. För oavsett om ni vill ha ett gott bryggkaffe eller om ni vill kunna göra en caffé latte på färskmalda bönor så finns det en lösning som tillgodoser just era behov. Vi kan hjälpa er att anpassa funktion, design och egenskaper utifrån era önskemål.

Gott och enkelt

Vårt koncept som är till för er som uppskattar det goda i det enkla. Ni tycker att smaken är viktig och vill ha ett gott kaffe till er arbetsplats. Ni föredrar en enkel och smidig kaffelösning till ett bra pris.

Vi har ett flertal olika kaffemaskiner att välja på och ni kan välja mellan bryggkaffe, hela bönor eller snabbkaffe. Oavsett vad ni väljer så ser vi till att ni får ett välsmakande kaffe.

Läs mer om Gott och enkelt

Smak och service

Den här lösningen är till för er som söker en problemfri vardag och är måna om medarbetarna. För er är service viktigt. Ni prioriterar även smak och vill att kaffet ska ha det lilla extra.

Ni kan välja mellan flera olika kaffemaskiner och kaffesorter som levererar en god kopp kaffe varje gång.

Läs mer om Smak och service

Arom och atmosfär

Kaffelösningen för er som söker en premiumkänsla och vill berätta vilka ni är genom det kaffe ni bjuder på och genom den kaffemaskin ni har på arbetsplatsen.

Välj mellan våra lyxigaste kaffemaskiner med som levererar smakrikt kaffe med färskmjölk och servicetjänster där vi tar hand om allt. Alltid med högsta kvalitet.

Läs mer om Arom och atmosfär

Svårt att välja?
Det löser vi.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vänligen...

Angående

Vi finns här för dig!

 • Telefon

  0770-85 85 85

  måndag - fredag 08.00 - 17.00
  lördag - söndag Stängt

   

 • E-post

  Skicka oss ett mail

  Vi återkopplar till dig så snart vi kan under kontorstid.

   

 • Felanmälan

  Rapportera ditt fel

  Om något blir tokigt så hör av dig till oss. Vi besvarar ditt ärende under kontorstid.