web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Våra löften

  Vår affärsidé är att erbjuda mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. I vår strävan att bli bättre på allt vi gör har vi uttalat fyra löften. Allt vi gör och levererar skall vara fräscht, proffsigt, njutningsfullt och genomsyrat av omtanke.

  Fräscht

   Fräscht; "nytt"; Det är pionjärandan bakom fräscha måltidslösningar. Det inspirerar oss att ständigt fortsätta utvecklas och tänka i nya banor.

  Proffsigt

  Att sträva efter kvalitet, att bryta mark, att skapa trender istället för att följa dem; allt detta ingår i jakten på professionalism. Det innebär också flexibilitet, pålitlighet, proaktivitet och framför allt service. Att eftersträva professionalism får oss att gå framåt.

  Njutning

  När tid alltmer blir en bristvara är det vardagens smånjutningar som räknas. En kopp härligt doftande kaffe, ett stort urval av fräscha varor, tilltalande miljö kring lättillgängliga och välfyllda automater, välkomnande vänliga ansikten. Allt detta bidrar till att ge våra konsumenter en stimulerande och njutningsfull upplevelse.

  Omtanke

  Vi tror att orden företag och omtanke kan användas i samma mening. Omtanke är inte något gammalt förlegat ideal. När ett företag har omtanke som löfte märker du det.