Välkommen till oss


Med hjälp av kaffe, mat och dryck vill vi på Selecta bidra och inspirera till en arbetsplats där nya tankar uppstår, människor når varandra och arbetslivet får liv. 

Till vår hjälp har vi kunskap om livet på jobbet och våra smakrika cafélösningar. Vi har erbjudit kaffe, mat och dryck av högsta kvalité till arbetsplatser sedan 1956.

  1. Startsida
  2. Om oss

Vi serverar kaffe, mat och dryck i hela landet

Med över 60 år av passion, kunskap och omtanke är vi Europas marknadsledare inom självservering av kaffe, mat och dryck på arbetsplatser och till människor på språng. Våra cafélösningar finns även på offentliga platser som t.ex. skolor och sjukhus från norr till söder.

Med en stor bredd av möjligheter för servering av kaffe, mat och dryck hjälper vi dig att skapa bekväma och smakrika lösningar för dina medarbetare och kunder dygnet runt. 

Idag är vi 500 medarbetare runt om i Sverige som levererar kvalitet och service till våra kunder. Men vi finns även i 15 länder i Europa. I allt vi gör jobbar vi aktivt för en etisk affärsverksamhet och en hållbar utveckling.

Vision & Mission

Selecta kommer att vara den ledande aktören inom self-service i Europa och ska erbjuda ett kaffesortiment av högsta kvalitet  samt smidiga mat- och dryckeslösningar. 

Vårt varumärkeslöfte

Med engagemang och perfektion gör vi livet lättare för våra kunder.

När kaffe också kan göra gott för andra

Vi vill göra gott kaffe men även hjälpa andra att få det bättre. Därför bidrar vi med en krona per sålt kilo av vårt miofino-kaffe till olika utvecklingsprojekt och ger stöd direkt i kaffeodlingsländerna.

Pengarna går via vår miofino Coffee Fund. Genom vår fond tar vi oss an projekt som gör skillnad och skapar förutsättningar för odlingsländerna runt om i världen.

Läs mer om miofino här