web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
  • Om oss

    Selecta grundades 1956 i samband med att ett nytt sätt att göra gott bryggmalet kaffe i kaffemaskiner såg dagens ljus. Vi har med andra ord mer än 50 års erfarenhet av den svenska fikapausen.

    Under det dryga halvsekel som gått har en hel del spännande hänt. Bland annat har larm om de medicinska riskerna med kaffedrickandet kommit och gått, frostnätter i Brasilien med kraftigt stigande kaffepriser som följd har passerat revy och hela tiden har konkurrensen ökat. Tack vare vår mångåriga erfarenhet är vi idag ett stort, tryggt och lönsamt företag med många lojala kunder.

    Idag fikar mer än fem miljoner européer i 22 länder med oss varjedag. Det beror på att vi alltid finns till hands där vi behövs -redo att servera avkoppling och njutning i vardagen. Bara i Sverige finns vi tillgängliga på drygt 30 orter, vilket innebär att vi alltid finns nära dig när du behöver hjälp.

    Ring oss, så är vi strax på väg! Tack vare vår storlek kan vi också arbeta med de starkaste varumärkena och därmed erbjuda dig ett brett och attraktivt sortiment.