web tracking
Kontakta oss:0770 - 85 85 85
 • Lavazza banner landningssida
 • En italiensk uppstickare med god smak

  Lavazza är ett anrikt familjeägt kaffeföretag från Italien som grundades redan 1895 och nu erbjuder deras kaffesortiment i över 90 länder. 

  Nu lanserar vi på Selecta möjligheten att dricka italienskt kvalitetskaffe även på arbetsplatser runt om i Sverige. Lavazza erbjuder kvalitetskaffe med en rostningsfilosofi om att bönans rostning ska ligga någonstans mellan mellanrostat och mörkrostat då ju mörkare rostat en kaffeböna är desto mindre av dess naturliga kvalité kvarstår. En mellanrostad böna har en harmoni av smak utifrån bitterhet och syrlighet som skapar dess unika smak.

  I vårt sortiment kommer vi erbjuda två av Lavazzas kaffesorter, båda är självklart certifierade. 

  Lavazza Aroma Top - en hel kaffeböna utifrån en blandning av 100% Arabica med Rainforest Alliance certifiering.
  Kaffebönan har en utmärkande och lätt arom av vanilj och orkidéer men en tydlig sötma av torkad frukt, russin och plommon som ger en lång och rund eftersmak.
  Här kan du läsa mer om Aroma Top i vår webbutik.

  Lavazza Crema Ricca - en espressoböna utifrån en blandning av Arabica (60%) från Colombia och Brasilien och Robustabönor från Indonesien, bönorna är UTZ-certifierade.
  Espressobönan får en kryddig ton av choklad och hasselnötter av Robusta och Arabicabönorna tillför en sötma med smak av torkad frukt och honung.
  Här kan du läsa mer om Crema Ricca i vår webbutik.

  Är du intresserad av en cafélösning som andas Italien? Kontakta oss så berättar vi mer! 

   

  Vi har satt ihop två paketerbjudanden som inkluderar en cafémöbel och möjlighet att välja mellan två (2) olika kaffemaskiner och det goda kaffet från Lavazza. Läs mer nedan. 

  Våra paketlösningar med Lavazza

   

         Paket Lavazza Ferrara innehåller: 
   Lavazza cafemobel Ferrara   I vår paketering med Ferrara får du en fantastisk smakupplevelse och en snygg cafélösning för samtliga medarbetare på arbetsplatsen. Du väljer ju självklart själv vilken modell av Ferrara du vill ha där du kan njuta av antingen bara Lavazzas Aroma Top eller även espressobönan Crema Ricca.
   
      Jag vill veta mer om Lavazza Ferrara paketeringen - kontakta mig gärna!

         Paket Lavazza Crema innehåller: 
   Lavazza cafemobel Crema   I vår paketering med Crema får du en kaffemaskin som också kan erbjuda caffé latte eller cappucino med härligt mjölkskum till det smakrika italienska kaffet från Lavazza.
  • Lavazzaprofilerad cafédisk
  • Kaffemaskin Crema
  • Lavazza bredvidställ för tillbehör 
   
      Jag vill veta mer om Lavazza Crema paketet - kontakta mig gärna!