Klassiker

 

Belöna dig med något gott till kaffet. 
Flera goda alternativ både för den som är törstig och den som är sugen på något att snacksa på. 

 1. Startsida
 2. Kaffe, mat & dryck
 3. På jobbet
 4. Mat
 5. Klassiker

Något gott - alltid tillgängligt

I vår automat med ett klassiskt sortiment hittar du fika, snacks, godis och drycker samlade på ett ställe. Vare sig du vill belöna dig med något gott till kaffet, släcka törsten eller behöver lite ny energi finns det du behöver.

Dygnet-runt-öppen kiosk på jobbet

Santa Fe Snack är en varuautomat som har flera goda alternativ både för den som är törstig och den som är sugen på något att snacksa på. Santa Fe Snack bjuder på optimal synlighet av produkterna genom en stor, platt glasdörr och rymmer upp till 447 produkter.

Automaten erbjuder ett sortiment av snacks, godis och kylda drycker och håller en temperatur om 8 grader. Komplett erbjudande till medarbetarna För att kunna erbjuda ett välsorterat och varierat utbud till era medarbetare rekommenderar vi att kombinera våra varuautomater med varandra för bästa variation av produkter och måltider.

För er som istället vill ha ett utbud av kylda mellanmål och kylda drycker rekommenderar vi Santa Fe Meal. Komplettera gärna våra varuautomater Santa Fe med en Cantinella - en varuautomat som kan erbjuda mejerivaror, sallader, smörgåsar och kylda färdigrätter. Energi till medarbetarna på arbetsplatsen Sortiment av snacks, konfektyr och kylda drycker

Tillgänglig dygnet runt! Rymmer över 400 produkter Möjligt att lägga till inklädnad i ljust trä.

Det är utsidan som räknas

Våra varuautomater har fått ett ansiktslyft i form av en inklädnad i ljust trä, som kröns av en ljusramp med behaglig LED-belysning. 

Vill du ge pausen en extra trivsam inramning kan du välja till någon av våra snygga väggfonder som går att anpassa efter ert val och slitstarka vinylgolv i exklusiv, naturtrogen design.

Vill ni få mat till jobbet?

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vänligen...

Angående

Betallösningar

Till våra olika lösningar finns möjlighet att ansluta betalningssystem. På så sätt kan ert företag ta betalt för exempelvis kaffe.

Våra betalningslösningar är kontantfria. Människor i arbete kan använda kontantlöst betalsystem såsom kontokort, app eller SMS-betalning. Allt för maximal enkelhet, säkerhet och bekvämlighet. 

Läs mer om våra betallösningar här!

Hör av dig till oss!

 • Telefon

  0770-85 85 85

  måndag - fredag 08.00 - 17.00
  lördag - söndag Stängt

   

 • E-post

  Skicka oss ett mail

  Vi återkopplar till dig så snart vi kan under kontorstid.

   

 • Felanmälan

  Rapportera ditt fel

  Om något blir tokigt så hör av dig till oss. Vi besvarar ditt ärende under kontorstid.