Gott och enkelt


För er som uppskattar det goda i det enkla. Kaffet är viktigt och ni önskar en enkel och smidig kaffelösning till ett bra pris. Ni kan välja bryggkaffe, "instant" eller hela bönor. 

 1. Startsida
 2. Kaffe, mat & dryck
 3. På jobbet
 4. Kaffe
 5. Gott & Enkelt

Det goda i det enkla

För oss handlar en bra kaffelösning inte bara om att leverera ett gott kaffe utan också att se till att ni får rätt lösning som passar just er. 

Den här lösningen är till för er som uppskattar det goda i det enkla. Ni tycker att kaffet är viktigt och vill ha ett gott kaffe till er arbetsplats, ni önskar en enkel och smidig kaffelösning till ett bra pris.

Ni kan välja bryggkaffe, hela bönor eller snabbkaffe s.k. "instantkaffe". Vi anpassar kaffelösningen efter ert behov och era önskemål. 

Är det Gott & Enkelt ni vill ha?
Boka ett möte med oss så pratar vi mer!

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vänligen...

Angående

Placeringen är A och O

Det är vid kaffemaskinen som människor från hela arbetsplatsen samlas för att pausa och dricka en kopp kaffe. Det blir en naturlig mötesplats för spontana samtal och diskussioner. 

Kaffet är helt centralt. Och genom att lägga en extra tanke kring placeringen av maskinen går det att maximera utbytet så att så många som möjligt på företaget träffas, oavsett avdelning och befattning. 

Läs mer om var kaffemaskinen ska stå

Hör av dig till oss!

 • Telefon

  0770-85 85 85

  måndag - fredag 08.00 - 17.00
  lördag - söndag Stängt

   

 • E-post

  Skicka oss ett mail

  Vi återkopplar till dig så snart vi kan under kontorstid.

   

 • Felanmälan

  Rapportera ditt fel

  Om något blir tokigt så hör av dig till oss. Vi besvarar ditt ärende under kontorstid.